ELKOM


Porodična firma ELKOM preko dve decenije izrađuje poslovnu strategiju. U prvoj fazi, pa i danas izrađuje se muška i ženska modna konfekcija. Modni znak ELKOM postao je prepoznatljiv i cenjen kod kupaca u zemlji pa i u nekim zemljama van naših granica.

U drugoj fazi izgrađena je prelepa Vila Elkom koja na zadovoljstvo domaćih i stranih gostiju pruža usluge ishrane i smeštaja već punih osam godina. Smeštena je u prelepoj pozadini Ulcinjske Velike plaže, opština Ulcinj Donji štoj.

Početni moto Elkoma "Vredelo je čekati" ostavruje se u proširenju još jedne delatnosti ručne izrade čvorovanih i klečanih tepiha po jedinstvenoj tehnologiji izrade na klasičnim razbojima i pneumatskim ekološkim razbojima u okviru firme Elkom Line. Prikazujemo vam ovu novu delatnost Elkoma.

 

 

O NAMA
Tepisi unose udobnost i prekrasan osećan u Vaš dom, u Vaš poslovni prostor, pomažu Vam da pokažete svoj stil i nagradite svoja stopala i stopala Vaših dragih osoba i poslovnih partnera prekrasnom mekoćom.

detaljnije

SARADNJA
Ručno tkani tepisi su ponovo u trendu. Vreme je za uređenje Vašeg doma i Vašeg poslovnog prostora sa novim tepisima. Pozivamo Vas da nas posetite da zajednički izaberemo veličinu i dezen čvorovanog ili klečanog tepiha u Vama omiljenoj boji iz naše bogate kolekcije.

detaljnije

KONTAKT
Ako se odlučite da započnete s promenom u Vašem domu ili Vašem poslovnom prostoru, ukoliko tragete za pouzdanim partnerom kome potrošaci veruju mi se preporučujemo da nas kontaktirate.

detaljnije

  +381 65 344 3817
  +381 63 20 60 20
  office(at)elkomline.com
  M. Alibasica bb, Novi Pazar, Srbija
  pon/sub: 9:00 - 17:00 časova

Pogledajte internet prezentaciju naše vile Elkom koja se nalazi na prelepoj pozadini Ulcinjske Velike plaže, opština Ulcinj Donji štoj. -  kliknite ovde
 

ALL RIGHTS RESERVED © ELKOM LINE  |  WEB DESIGN BY #NPNET